maandag 15 oktober 2012

Nieuwe links

In de rubriek 'weblinks' zijn twee nieuwe links geplaatst. Zeer interessant! Een leuke manier om je maaltafels of breuken te oefenen. Je kan er ook tal van andere inhouden inoefenen op een speelse en interactieve manier!  Aarzel niet en klik even door.

woensdag 10 oktober 2012

Politiek in de klas...

Vandaag werden we vereerd met een bezoekje van nieuw politiek talent. Wij hadden deze persoon uitgenodigd voor een interview i.v.m. de naderende verkiezingen van de gemeenteraad en de provincieraad. Wij hadden een aantal vragen voorbereid, maar het werden er al vlug heel wat meer tijdens het interview. Het was heel interessant! We weten nu alvast iets meer over lokale politiek en de verkiezingen. Wij danken U nogmaals voor uw komst.

donderdag 4 oktober 2012

Werelddierendag vandaag!

Verwen je huisdieren eens extra want vandaag is het werelddierendag! We krijgen er zoveel veel liefde van, tijd om eens iets extra's terug te doen!

Functioneren in de samenleving!

Ons  nieuwe thema sluit goed aan bij de naderende verkiezingen van 14 oktober. Na zes jaar is het weer tijd om te gaan kiezen voor een nieuwe gemeenteraad en provincieraad. Wij oefenden alvast onze kennis over de provincie en deden mee aan een quiz!
Waag ook je kans op:


Volgende week komt een politica naar de klas! Onze vragenlijst wordt aangemaakt!